« Takaisin

Gram KS 481864 FN/1

SafetyGlass

Kaikki lasihyllyt on valmistettu tukevasta SafetyGlass-lasista. Siitä ei lähde teräviä sirpaleita, vaikka hylly sattuisi putoamaan lattialle esimerkiksi puhdistuksen yhteydessä.


Tyylikäs LED-sivuvalaistus

Sivuseinien LED-paneelit valaisevat koko kaapin tehokkaasti. LED-valaisimet ovat lisäksi ympäristöystävällisiä ja pitkäikäisiä.


FreshZone ja teleskooppiohjain

FreshZone -lokero sopii tuoreen kalan ja lihan sekä maitotuotteiden ja vihannesten säilyttämiseen. Matalamman lämpötilan ansiosta ruoka-aineet säilyvät siinä pitempään tuoreina. FreshZone-laatikossa on kevyesti liikkuva teleskooppiohjain, joka lisää päivittäisten käyttötoimien mukavuutta.


Tilavuus

XL-mallien syvempi kaappitila tekee niistä erityisen tilavia. Erikoissuuret hyllyt ja lokerot tarjoavat reilusti tilaa ruoka-aineillesi. Läpinäkyvien etuosien ansiosta näet kaapin sisällön yhdellä silmäyksellä.


Full NoFrost

Full NoFrost on ilmastoitu jäähdytysjärjestelmä, joka takaa tasaisen lämpötilan jääkaapin kaikille hyllyille. Voit näin valita vapaasti, mille hyllylle ruoka-aineet sijoitat. Jääkaapin takaseinälle ei kerry kosteutta ja jäätä


Avoimen oven hälytys

Avoimen oven hälytys ilmoittaa, jos jääkaapin ovea ei ole suljettu kunnolla. Niin voit välttää kylmän karkaamisen ja lämpötilan nousun, mikä nostaisi myös energian kulutusta.


Liian korkean lämpötilan hälytys

Hälytystoiminto kertoo, jos kaapin lämpötila nousee liian korkeaksi. Näin ehdit reagoida ennen kuin ruoka-aineet menevät pilalle.


TouchControl

Tyylikäs TouchControl-kosketusnäyttö tekee kaapin ohjaamisesta helppoa sekä näyttää asetetun ja sen hetkisen lämpötilan. Visuaaliset hälytykset ja äänimerkit ilmoittavat kaapin lämpötilan muuttumisesta tai avonaisesta ovesta.


SuperCool

SuperCool-toiminto viilentää koko jääkaapin nopeasti, mistä on hyötyä, jos suuri määrä ruoka-aineita tarvitsee viilentää kerralla.


EcoFunction

EcoFunction-toiminto mahdollistaa kaapin lämpötilan asettamisen +5 °C:n ihannelämpötilaa alhaisemmaksi. Jos kaappia ei käytetä tietyn ajan kuluessa, se palaa automaattisesti suositeltuun lämpötilaan energiatehokkuuden ja taloudellisuuden takaamiseksi.


Pullohylly

Isot ja pienet pullot ovat hyvässä tallessa kätevällä pullohyllyllä, joka hyödyntää lasihyllyn alle jäävän tilan. Voit sijoittaa pullohyllyn sinne, minne se parhaiten sopii.


Tilavat vihanneslokerot

Tilaviin vihanneslokeroihin mahtuu runsaasti hedelmiä ja vihanneksia. Laatikoissa on lisäksi kätevät, integroidut kahvat, joiden ansiosta laatikoita on helppo käsitellä ja puhdistaa.

Hinta:659.00 €